От: | 23.11.2009, 10:28

Лаптоп – най-желаният подарък за Коледа

laptop-gift-399Асоциацията за потребителска електроника в САЩ, в която членуват над 2000 компании направи подробен списък на най-желаните подаръци за Коледните празници. Като цяло в него фигурират мобилните устройства, а съвсем очаквано на първо място стоят ноутбуците. След тях, отново без никаква изненада приемаме Mp3-плеъра, който винаги е бил редовна идея за Коледен подарък, поради ниската си цена. Едно от малките изключения на мобилните устройства е LCD телевизорът, който стои на трето място, а веднага след него се нарежда дигиталната камера.

Долната част на Топ 10 се допълва от четец на електронни книги – шесто място, Apple iPhone – седмо място и Blu-Ray устройство – осмо място. Последните две места заемат съответно обикновените смартфони и настолните компютри.

Изглежда в САЩ скромните подаръци тип „прегръдка“ не са много популярни, така че хората се бъркат дълбоко в джобовете си, когато искат да зарадват близките си. Може би пък не са много децата, които се сещат да запазят „кредитите“ си за предстоящо излизащият таблет на Apple…

[wp:svejo-net]

Прочетено 3 155 пъти

Мнения